Monday, November 27, 2006

Idag sa jeg opp jobben min

Jepp, jeg gjorde det. Og det var nervepirrende. Jeg har nemlig aldri sagt opp før. Og nå har jeg det altså. Jeg må si at det føltes annerledes enn jeg trodde det skulle, jeg ventet på en måte at jeg skulle føle noe stort, men slik gikk det ikke.

Uansett nå er det gjort og jeg begynner hos et annet selskap om 3 måneder.

Jeg har jo som kjent fått meg ny leilighet, med spisebord og greier, og jeg hadde mitt første middagsselskap her forleden. Det ble en god affære, 5 av oss drakk 7 flasker vin og diverse øl til sammen, så søndagen var ikke den beste dagen jeg har hatt.

Dette ble en fryktelig lite morsom blogg idag, kanskje det at jeg fikk en trøkk i ribbeinet mitt som jeg brakk i trafikkulykken min har hemmet meg, eller kanskje jeg bare er litt trøtt, klokka er jo tross alt snart halv tolv.

Jeg har jo fått meg sånn parabolpakke nå, med TV1000 og greier og det betyr at når klokka blir tolv så er det fem (5) kanaler som begynner å sende porno. Så jeg har nå et valg, enten kan jeg gå og legge meg med en god bok, eller så kan jeg sitte her og vente på falske orgasmer og feik stønning...boka og sengen kaller tror jeg!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home