Monday, May 28, 2007

14 førerkort

I dagens VG kan man lese om en mann som ble tatt for å være i besittelse av ikke mindre enn 14 forskjellige førerkort og like mange bankkort.

I følge artikkelen (ingen bilder fremkommer) forklarer mannen at han ville levere førerkortene og bankkortene til politiet - det var faktisk slik at han var på vei dit. For det er helt vanlig at man finner 14 (fjorten) forskjellige førerkort og dertilhørende bankkort før man leverer dem til politistasjonen. Man leverer dem ikke fortløpende, man venter til man har fjorten.

Men hvorfor akkurat fjorten? Hvorfor ikke femten, eller ti, eller tjuefem? Det er et spørsmål jeg er redd for at vi ikke får noe svar på, men det at mannen var en "kjenning av politiet" kan vel ikke komme som noen overraskelse. Tenk hvor kjent du hadde blitt i politivakta om du regelmessig hadde kommet inn med 14 førerkort og bankkort i slengen.

Ikke bare er mannen en kjenning av politiet. Han er også en dyreelsker av rang. Han hadde 7 gram Heroin i lommeboka. Som var beregnet på medisin til hunden. Hva feiler hunden? Uhelbredelig kreft? Fødselssmerter? Eller er den bare miljøpåvirket av hereren sin?

Hvor var forresten hunden når dette skjedde? Satt den bak i bilen med en tourniquet og ventet på sprøyte? "Wooof wooof...gimme tha smack BITCH!"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home